top of page
  • Szerző képePolly

Polly, te miért nem raksz fel soha előtte-utána fotókat? Tök jó reklám lehetne…


Tudom. Mielőtt edző lettem, közel 20 évet húztam le Marketing Igazgatóként hazai és külföldi piacokon. Tisztában vagyok vele, hogy az előtte-utána képek az egyik legerősebb call-to-action pontok egyike, rendkívül inspirálóak és nagyon impresszívek. De akkor miért nem fordítom a javamra?


Mert nekem valahogy e nélkül is megtelik a naptáram. Nem vagyok sztáredző, a nevemet is csak pár százan ismerik, de valamit jól csinálok, ne kérdezzétek mit.

Azt gondolom ebben a szakmában fontos a diszkréció, ebből kifolyólag senkit nem használok fel önreklámozásra. Sőt, ami edzésen elhangzik, az ott is marad. Az egy másik érv, hogy az ’eye-catching’ előtte-utána képek hamis reményt kelthetnek. Ha másnak sikerült, nekem is fog, és én nem szeretnék „reményt” eladni.Ha valaki azért jön hozzám, mert látta, hogy a hordós Laciból is embert faragtam, és majd vele is ezt fogom csinálni, de közben rendre lemondja az edzéseit és mellé zabál, akkor nem hogy siker, de leginkább kudarc fogja érni, még akkor is, ha kiteszem szívem-lelkem, és persze én leszek a hibás. De hát a Laci a képen… ez a csaj átvert.


Nagyon, de nagyon sok múlik a vendégen. Én nem ígérhetem, hogy ő is olyan átalakuláson megy át, ugyanolyan sebességgel, mint a lefotózott másik. Más az életkoruk, a súlyuk, az étkezési szokásuk, a terhelhetőségük, az edzés dinamikájuk, az egészségi állapotuk, az önfegyelmük és még sorolhatnám. Joggal hiheti, hogy az, amit az egyikből kihoztam, azt a másikból pont ugyanúgy ki fogom hozni. De erre nincs gari!


Az én munkám eredménye ott mérhető, amikor a vendégem elújságolja, hogy a barátai megkérdezték, mit csinál, mert nagyon csinos lett és ezt többen is észrevették. Vagy amikor a férfi vendégem inget próbál a boltban, és a férfi eladó azt mondja „Hát veled sem kötekednék, jól ki vagy gyúrva”. Vagy amikor a vendég masszőrje jegyezi meg, hogy milyen látványos alakuláson ment át.


Az a fontos, hogy mindenki a saját bőrében akarja jól érezni magát. Én dolgozom a vendéggel, és ha jól végzem a munkám, a környezete ennek megfelelően reagál. Egy külső pozitív visszacsatolás pedig 1000 előtte-utána képnél is erősebb reklám.


Polly - TRX és Funkcionális tréner

60 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page