top of page

Szőrfi Paula vagyok, azaz Polly.

TRX és funkcionális tréner.

Az R-med Akadémián végeztem, Magyarország egyetlen hivatalos TRX képesítő intézményében. A legjobb szakemberektől tanultam, én pedig igyekszem a kapott tudást ugyanilyen gondossággal beépíteni az edzéseimbe.

Én nem csak leadom az órát. A bemelegítésből már kiderül mit bírsz aznap, én pedig ennek megfelelően módosítom az edzésed, akár percről percre. Az edzéseim egyénre szabottan gondosan felépített tematika mentén zajlanak, és kicsit sem unalmasak.

Nem hagyatkozok kizárólag a TRX-re. Haladókkal használunk mellette kettlebellt, step padot, rudakat, tárcsákat, szalagokat, egyensúly és medicin labdát, agility létrát, lábsúlyt, slidert és 10 kilós mellény is van a hard core-osoknak.

Ha szeretnél velem hosszútávon együtt dolgozni, akkor gondosan lemérlek, hogy legyen egy referencia pont. Megmérem a súlyod és a testzsír százalékod, majd havonta újra mérlek, és átküldöm neked elektronikusan egy kis összefoglalóval, hogy én hogy látom, hogy haladsz.

Minden alkalommal várlak téged, motivállak, elérhető célokat tűzök ki eléd. Fejlesztelek, formállak és kitollak a komfortzónádból, hogy te is elhidd többre vagy képes.

Az első lépés, hogy időpontot kérsz. A többi az én dolgom.

TRX edzés
bottom of page