top of page
  • Szerző képePolly

Pont ma 1 éve adtam le az első online TRX edzésemet. Azóta már több mint 450-et.

Frissítve: 2022. jan. 7.

A rosseb se akart online edzést tartani, de tavaly amikor bezártak a termek, több vendégem is kérte, hogy próbáljuk meg. Megmondom őszintén, sok reményt nem fűztem hozzá. Egy személyes kapcsolatot igénylő szolgáltatást, mint egy TRX edzés online platformra átrakni olyan, mint vizes lábra zoknit húzni… végül belementem. Akiknek nem volt TRX kötele, annak adtam.


Nem volt nekem se állványom, se világosítóm, se zajszűrőm, se video enhancerem, se live-om, se stream-em. Arrébb húztam az asztalt, a rajta lévő mécsestartónak nekitámasztottam a mobilom és leadtam az első órát.

Most már vannak olyan cégek akik megtanítanak, hogy tarts online edzést. Hát én ezt kényszerből és józan paraszti ésszel saját magam abszolváltam.

Ami meglepett, annak ellenére, hogy lett volna lehetőségünk visszaállni személyes edzésre, sokan maradtak az online-nál. Persze ennek is megvan a maga pozitívuma. Például, hogy nem esik ki a munkába járással töltött idő vagy a vendég közben kényelmesen meghallgathatja az aktuális céges beszámolót, netán pelenkát cserélhet a tarkóig fosott bölcsisen.

Hála a vendégeim extrém kéréseinek, olyan szintre kellett fejlesztenem, hogy már kiscsoportos és hibrid edzéseket is tartok.

Ehhez továbbra sincs másom, csak egy mobil és egy TRX heveder.


Szeretném tisztázni, hogy azok, akiknek most online edzést tartok, mind személyes edzéssel kezdték. Magyarul, ha most a posztomat olvasva valaki fejvesztve rohan, hogy tartsak neki online edzést, akkor el fogom utasítani. Ahhoz, hogy valakit online vállaljak, előtte min. 20 alkalommal látnom kell személyesen, hogy megtanítsam jól mozogni. Én már csak ilyen vagyok.

Polly – TRX és Funkcionális tréner

39 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page