top of page
  • Szerző képePolly

Olyan szép lábakat szeretnék, mint neked, napi 15 perc alatt.

Frissítve: 2019. máj. 18.

A minap egy céges rendezvényre voltam meghívva, ahol csoportos edzéseket tartottam. Volt ott egy hölgy, aki edzés végén odajött hozzám és megkérdezte, mit csinálok, hogy ilyen szép lábaim vannak, ő is ilyeneket akar. Csak mondjam el a gyakorlatokat, ő otthon megcsinálja, napi 15 percben, mert hogy ennyije van.

Gyorsan körbenéztem, nem lapul-e valahol egy kandi kamera, de nem. Először fel sem dolgoztam a hallottakat. Majd amikor leért az input lányos zavaromban csak annyit sikerült kipréselnem „Tessék?”.Szeretnék mindenki fejében tisztázni valamit. Napi 15 perccel még a szív-és érrendszeredet sem tudod kordában tartani, nemhogy klassz lábakat csinálj. Talán egy HIIT Tabata edzéssel ez működhetne, de nem fog, mert a másfeledik percben ki fogsz lapulni, mint a tavaly nyáron két üveg közé szorult büdös bogár.

Aki kijelenti, hogy csak napi 15 perce van az adott tevékenységre, az komolytalan, nem is akarja igazán. Ha valóban van egy cél amit el akar érni, akkor előre veszi, prioritásként kezeli, mert AKARJA. Ez azt jelenti, hogy időt szán rá, beépíti a napi rutinjába, igenis köré csoportosítja a kevésbé fontos dolgokat.

Én nem tudom, de az embereknek olyan irreális elvárásai vannak. Ez kb. olyan mint, a „Mától fogyózom, mindent barna cukorral iszom.” vagy az „1 millás fizetést kérek postai kézbesítőként.” És akkor nézel, hogy mi vaaan? Hol élsz ember!

Nem tudsz úgy kivenni valamiből, ha nem raksz bele semmit. Ímmel-ámmal csinálni valamit és közben várni a sült galambot egy kupac finom meleg önámítás, amiben sok ember legálisan dagonyázik.

Most borítékolom, ennek a hölgynek 10 év múlva is ugyanolyan lábai lesznek, a hozzáállása miatt. A szép lábakért keményen meg kell dolgozni. Az enyém sem napi 15 percben készült: sok év meló, több ezer tonna, heti 5 óra munka van benne és még közel sincs kész (a kaját nem is említem).

Aki szeretne az enyémnél is szebb lábakat vagy próba edzést írjon,hívjon, szeretettel várom a Mamut mögött a Millenárisnál.

Polly – TRX és funkcionális tréner

30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page