top of page
  • Szerző képePolly

Ingyenes online edzéseket tartok, bárki csatlakozhat! Pénz nem kell, csak regisztrálj most!

30 nap alatt formába hozlak! Természetesen személyre szabva!

 

Ahogy bezártak a termek, beindult a mindenféle online és ingyenes eladás. Jönnek rohadásig minden színben és formában. Esztelenül égetik a lóvét a kattintásokért, egymással versenyezve ki mennyi idő alatt juttat el az álomalakig.


Az ingyen edzés alapból egy jól becsavart öngól, főleg ezekben a hetekben, amikor az edzők gyakorlatilag munka nélkül maradtak. Azon gondolkodtam, hogy mi lehet ebben akkora buli (mint felhasználó, mint vállalkozó), hogy a csapból is ez folyik.


Hogy megtudjam, hogy juthatok el én is a home-gym nirvánába, feliratkoztam különböző helyekre: nézzük mit kapok ingyen.Első próbálkozás: teljes videó egy általam kiválasztott óra típusra, a többi megtekintése már fizetős. Bekéri az adataimat, a lakhelyemet is!!! Minek lakcím, ha minden online megy, és nem jeleztem, hogy kérek számlát. Nem baj kitöltöm kamu adatokkal, rákattintok hogy elküld… NEM MŰKÖDIK, 404 Error! :D Erre megéri elverni a teljes marketingbüdzsét!


Második: komplett edzésterv férfitől, amit akkor csinálok meg amikor akarok, nincs kötöttség. Adatokat megadom. Érezik egy DOC. Érted egy Word doksi. Tele képekkel, amin egy hölgy félliteres vizes palackkal a kezében mutatja, hogyan kell helyesen csinálni a gyakorlatokat. 4 alapvető gyakorlatot mutat (guggolás, has prés, fekvőtámasz, kitörés). Mindegyikből csináljak 12-t, 5 kör ismétlés. Hát ettől sem leszek címlaplány. A képek mellett szöveg, hogy a hatékony edzéshez fogyassz ilyen és olyan készítményeket, melyeket ide kattintva máris megvehetsz, mert az edzés önmagában nem lesz ám elég.


Harmadik: teljes spártai edzésterv, nem kell hozzá eszköz. Adatlapot kitöltöm, email megérkezik. A linkről letölthetem az ebook-ok. Hűha! Nem működik. Még egy próba. Nem megy. Na ettől sem leszek izmosabb.


Negyedik: ingyen videós edzés egy általam választott óra típusból. Regisztrálok, kiválasztom, elindul a videó. Megjelenik egy Bud Spencer hangú NDK súlyemelő hölgy, és bemutat hasonló 5, azaz 5 db saját testsúlyos alap gyakorlatot, amit 6x fog megismételni. Faarccal belevág a 35 perces edzésbe, bemelegítést nincs. Lépjünk túl az unalmas ovitornán, választok másik típusú edzést.. klikk, ja innentől minden egyéb fizetős. Hát úgy tűnik a beach body még várat rám.


Ötödik: otthon végezhető ingyenes online órák, amik visszanézhetőek. Rá klikkelek hogy, visszanézhető videók: upsz, csak este 8 és reggel 5 között. Köszi, én akkor alszom. Nézzük mi van, ha csatlakozni szeretnék. Óratípus: jóga. Kattint. Eddig már 150-en vettek részt rajta, további 1400Ft-ért én lehetek a 151-ik. Na ennyit az ingyenességről.


Összegezzük az egészet: ingyenes online, személyre szabott, 30 nap alatt tökéletes alak. Bátran kimondhatjuk, hogy annyira valós, mint a csövesnek betartania a kijárási tilalmat. Magyarul, minden ami ingyen van, azt bátran a hajadra kenheted, vagy az utolsó lépésnél kiderül, még sincs ingyen. Nem baj, legalább jól begyűjtötték az adataidat, hogy később bombázzanak hírlevelekkel.


Ilyen edzéstervet én is írok ingyen, de a nevemet nem adom hozzá, nemhogy reklámozzam sok pénzért.


Polly – TRX és Funkcionális tréner

14 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page