top of page
  • Szerző képePolly

Hogyan gyúrjuk magunkat nyárig szupercsajjá?

Frissítve: 2019. máj. 18.

Hétvégére ha minden igaz vetkőzhetünk, igencsak ritkul a textil, sokan most kapnak észbe, hogy nem lehet egy tenyérnyi bikinibe becsavarni magunkat.


A hőn áhított beach-body, vagyis a nyári álomalak elérése nem könnyű feladat. Sok edzés, kitartó hozzáállás, helyes táplálkozás, megannyi lemondással jár. Nem célszerű arra alapozni, hogy szeptembertől májusig a szék lábát is megeheted, mert majd tavasszal egy tisztítókúra meg heti 6 edzés megold mindent.


Rossz hírem van: ha te most akarsz strand alakot, akkor elkéstél. Alsó hangon már februárban neki kellett volna esned, ha nem előbb. Ez mint mondtam, egy hosszú folyamat, nem lehet 2 hét alatt helyretenni az elmúlt félévet, vagy még többet.


Vannak azonban olyan tanácsaim, amivel ha nem is lesz verseny alkatod, de azért lényegesen kellemesebb megjelenést fogsz biztosítani.


  1. Legalább heti 3x60 percben kezdj el kalóriát égetni. NEM FUTÁSSAL!!!!! Mert attól lehet hogy elindul a zsír, de vele együtt az izom is, és olyan lapos feneked lesz mint egy palacsintasütő.

  2. Keress egy személyi edzőt, mielőtt hülyeséget csinálsz. Lehet hogy pénzbe kerül, de fele annyi idő alatt segít neked elérni a célodat, mert tudja mit kell tenni és lesérülni sem hagy.

  3. Ne egyél kenyeret, tésztát, cukrot. Nem kevesebbet, hanem egy grammot sem. Ha itt elcsúszol, minden borul, és szuper edző ide vagy oda, Korfura is viheted a karfioljaidat.

  4. Igyál sok vizet! Napi 3,5 litert. Gyorsítja az anyagcserét. Tudom nehéz, de a szervezeted majd megszokja, sőt igényelni fogja.

  5. Fontos a táplálék kiegészítés! Sok fehérje, aminosav, és ízületvédő. Az edződ pontosan vágni fogja hogy miből mennyire lesz szükséged.


Ha ezekkel így nekiindulsz, augusztusra már látványos lesz az átváltozás. Sőt ha szeptembertől folytatod, jövő nyárra bomba formád lehet.


Ha szeretnéd hogy én rázzalak gatyába, hívj fel.


Polly – TRX és Funkcionális tréner
30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page