top of page
  • Szerző képePolly

-Gyere a kötél alá, ma azzal fogunk bemelegíteni.-Máris, csak előtte kifizetem az akasztási díjat.

Frissítve: 2022. jan. 7.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy főállású hóhér vagyok, az téved. Ez egy teljesen átlagos párbeszéd köztem és a vendégeim között. Viszont aki kívülről hallja, joggal gondolkodik el, hogy vajon miért olyan jó hogy pénzért felakasztanak?
Nos, félreértés ne essék, nem akasztok fel senkit, ez az a díj amiért a fitness pódiumot használjuk, azaz az ott lévő kampókba akasztom be a TRX hevedereket.


Elképzelni nem tudom mi a titkom, de elképesztően jó érzés, hogy a vendégeim szívesen járnak hozzám. Sokan heti szinten többször is jönnek, és már hetekkel / hónapokkal előre befoglalják magukat. A legtöbb pozitív visszajelzés az az, hogy az edzések változatosak és gyorsan elrepül az idő. Nyilván van olyan, ami repetitív, de igyekszem mindenki edzettségi szintjének megfelelően újabb gyakorlatokat beépíteni. Persze ehhez mellette komoly research-re van szükségem, szóval az én munkám nem ér véget az 50-ik percnél. Péntek estére nem fizikailag, hanem agyilag vagyok zokni.


Van hogy a terv elszáll, mert a vendég rossz passzban van, keveset aludt, késett, mogorva, ilyenkor 60 másodperc alatt kell tudnod csinálni egy komplett ’újratervezést’. Ez nem egy szimpla óraadás, hanem egy komplex szolgáltatás, ahol maximálisan oda kell tenned magad. Alapból minden edzőnek így kéne működnie.


Én ebben hiszek, és nem is vállalok bizonyos óránál többet, mert csak így tudom tartani a minőséget. Ez a Polly szabvány, amiből nem engedek és örülök ha a vendégeim ezt értékelik; megjegyzem az év végéig majdhogynem tele vagyok. Ez nem dicsekvés, nem panaszkodás, hanem tény, és maradjon is így!


Sőt, úgy tűnik én annyira jól 'akasztok', hogy halottak napján is inkább hozzám jönnek, mint a temetőbe! :)


Szóval nem tűntem el, csak ennek okán egyszerűen kevesebb időm van posztolni. Mert az első számú szabály: a vendég az első...


Polly - trx edző

23 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page