top of page
  • Szerző képePolly

Csak 1 tabletta naponta és garantáltan lefogysz! Pénz visszafizetési garanciával!

Frissítve: 2019. máj. 18.Bírom az ilyen mindenféle fogyi tablettákat, löttyöket meg krémeket, amiket félrebeszélős marketinggel eladnak a népnek. Mégis mire gondolnak ilyenkor? Otthon a milánói-tejbegríz kombó mellé lecsusszan a varázspirula és egy hónap múlva egyszer csak Pamela Andersonként kelek fel? Mégis hogy? Aláírom lényegesen könnyebb lenyelni valamit, mint felemelni a tomporunkat, ráadásul ezt az emberi tulajdonságot a gyártók nagyon jól tudják és ki is maxolják.


Kérdezz meg egy élsportolót, testépítőt vagy edzőt hogy a fizikumát hány ilyen fogyi tabletta elfogyasztásával nyerte el anélkül, hogy felemelt volna egy kalapácsot. NINCS ILYEN! Mindegyik megküzdött azért az alakért, erőnlétért és emberfeletti áldozatot hozott!


Az a mondás hogy 70% kaja, 30% edzés. Nem én találtam ki, de a saját bőrömön is megtapasztalva tudom, hogy így van. 18 kg zsírt adtam le, és 5 kg izmot pakoltam magamra. Erőltetett menet volt, de megérte. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden nap tartod a diétát és hetente 2x-3x edzel, hogy elérd a kívánt célt. Az pedig hogy milyen gyorsan akarsz célba érni, az azon múlik, hogy mennyire veszed szigorúan a kajálást.


Olyan nincs, hogy eredményt vársz, és közben mellé kajálsz. A fogyás és a fizikum építés egy roppant egyszerű szabályrendszeren alapszik: Az vagy amit megeszel, és azzá válsz amit megteszel. A folyamat oda-visszaható. Ha odateszed magad, borítékolt a változás, ha nem, az is. A fitness egy olyan kapcsolat, amiben nem várhatod el hogy működjön, miközben folyton csalsz. Ez egy tiszta játszma. Nincsenek kamuk, gyógyfüvek, tuti fogyi cuccok. Azok a gyengéknek való. Most hogy ezt megtudtad mit választasz: gyenge maradsz vagy átváltozol?


Ha segítség kell az átváltozáshoz, hívj fel.


A #TRX és funkcionális tréning műhelyem a Mamut mögött van a Millenárisnál.

Megosztani ér, sőt like is jár hozzá!


Polly – TRX és funkcionális tréner

3 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page