top of page
  • Szerző képePolly

Az edzőknek könnyű. Azért néznek ki jól, mert egész nap edzenek.

Frissítve: 2019. máj. 18.

Vannak olyanok, pl. az aerobic oktatók vagy a spinning edzők, akiknek igenis a csoporttal együtt kell csinálniuk a gyakorlat sort. De ez nem oldja meg az edzésüket. Gondold el, hogy az edző erőnléte mérföldekkel jobb, mint a tiéd. Ha ő végigcsinálja a te órádat, azzal max. a bemelegítését tudta le. Bemelegítéssel pedig nem lehet fejlődni, de még szinten tartani sem.

"Könnyű neked!" Halljuk ezt sokszor. De miért is?


Szerinted nekem nem fáj?

Én nem vagyok fáradt?

Nekem nem kell főzni, mosni, gyereket nevelni?

Nem lenne jobb dolgom?

Vagy esetleg utálom a csokit?

Jobb a genetikám?NEM! Én nem gyártok hangzatos kifogásokat. Van hogy kimarad, mert nem fért bele aznap? Van. Bepótoljuk másnap. De csináljuk és nem gondolati szinten, hogy majd hétfőtől vagy elsejétől. Ha hiszed ha nem, lapsúlyos gépekhez én ugyanúgy megveszem a havi bérletet, és nem ott edzem ahol az edzéseimet tartom. Tehát nekem ugyanúgy el kell vánszorognom, mint neked.


Szóval hihetetlen, de az edzők,- ahogy te is- a saját szabadidejükben edzenek, munkaidő előtt vagy után.


Ha edzőhöz jársz szerencsés helyzetben vagy. Az edzőhöz járás pozitív hozadékát egy korábbi posztomban már kiveséztem. Annyi a lényege, hogy ha van edződ, akkor az olyan egy esemény, aminek elébe nézel, várnak téged, megdicsérnek, lelkesítenek, motiválnak és elmondják, hogy az elmúlt 2 hétben, miben fejlődtél. Az edzők ezzel ellentétben, saját magukat edzik, önmagukat kell tudni motiválni. Senki nem dicséri meg őket, hogy ma is odatette magát. Nincs külső segítsége, nincs visszacsatolás, csak csendben edz.


Isten ments, hogy sajnáljatok minket, sőt, nekünk ez a természetes. Csak aki továbbra is azt hiszi, hogy mi attól vagyunk erősek és izmosak, mert mi edzőteremben dolgozunk, az téved. Nekünk ugyanúgy izzadnunk kell munkaidőn kívül, mint nektek. Csak kicsit jobban.


Hívj fel és kérj időpontot!

Ne felejtsd el megosztani!


Polly – TRX és Funkcionális Tréner

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page