top of page
  • Szerző képePolly

A jó TRX edző aranyat ér!

Frissítve: 2020. szept. 14.

Lássuk be, Magyarországon nagy divat mindenhez érteni, és itt tényleg a mindent értem. Megmondja a szomszédod, mit egyél, mikor locsold a pázsitot, hova menj tankolni, hogyan tapétázd ki a szobát, melyik nyavajádra mit szedjél. Mi a polihisztorok országa vagyunk, így hát edző sem kell, mert a YouTube-on úgyis megnézem a gyakorlatokat.


Ez eddig tökre rendben van (lenne), de akkor hol van az a sok jóvágású online fitness huszár(né)?


JA HOGY NINCSENEK! Ööööö… nos.Amikor edzőhöz fordulunk, tulajdonképpen eljutunk a felismerésig, hogy változtatni szeretnénk és segítséget kérünk. Van egy problémám, gyere segíts!

Lefogyni, izmosodni, megerősödni. Motiválj, tűzz ki elém elérhető célokat, számítok rád, adj perspektívát, figyelj rám, fejlessz, formálj, tolj ki a komfortzónámból, hogy elhiggyem, többre vagyok képes. Legyél ott nekem mint egy mankó, növeld az önbizalmam, építs fel engem a nulláról, tölts fel energiával és pozitív gondolatokkal.


Ezeket te sem fogalmaztad meg magadban, de ugye milyen jó lenne, ha ennyi mindent kapnál pluszban az edzések alatt?


Én nem csak fizikailag, hanem lélekben és mentálisan is megerősítelek. Egy kicsit eggyé válok veled. És az, hogy ezt hogy kell átadni, erre nincs tan. Hiába keresel rá a neten, ez nem egy gyakorlatsor, ami lemodellezhető.


Az ’edzőhöz járásnak’ külön pszichológiája van. Az otthontornázók töredék eséllyel valósítják meg elhatározásukat (6%). Magaddal szemben mindig is megengedőbb és megalkuvóbb leszel. Második nap csettintésre rántod elő a viccesebbnél viccesebb kifogásokat (amiket persze te halálosan komolynak veszel), mert ilyen az emberi természet. Az edző viszont olyan, mint a főnök, és a főnökkel megbeszélt időpontot nem mondod le.


Ha neked is van egy ilyen célod, de nem tudod miként érd el, az első lépés, hogy egyeztetsz velem egy időpontot.


Első trx edzés minden esetben a Millenárisnál van, későbbi edzéseket áttehetjük egy általam ajánlott kelenföldi fitness terembe, ha az jobban útba esik.

Sokat ne gondolkozz, mert az idő ellened dolgozik.


Köszönöm ha megosztod.


Polly - TRX és funkcionális tréner

2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page